Info » Vaste Planten » ACAENA SACCATICUPULA 'BLUE HAZE' 20 zaden

ACAENA SACCATICUPULA 'BLUE HAZE' 20 zaden

002 ACAENA SACCATICUPULA 'BLUE HAZE'  20 zaden ACAENA SACCATICUPULA 'BLUE HAZE' 20 zaden

002 ACAENA SACCATICUPULA 'BLUE HAZE'  20 zaden ACAENA SACCATICUPULA 'BLUE HAZE' 20 zaden002 ACAENA SACCATICUPULA 'BLUE HAZE'  20 zaden ACAENA SACCATICUPULA 'BLUE HAZE' 20 zaden

€ 2,00

Beschikbaar - Ruime voorraad

ACAENA SACCATICUPULA 'BLUE HAZE' 20 zaden
Waarschijnlijk de mooiste van alle "New Zealand Burrs", deze soort vormt een lage mat van prachtige, staalblauwe, varenachtige bladeren. Groenachtig blauwe bloemen worden in de zomer aan korte stelen geproduceerd, gevolgd door aantrekkelijke mahonie-rode braamachtige vruchten. Deze zeer in het oog springende, langzaam groeiende en aantrekkelijke plant is uitstekend in de rotstuin, of zelfs in gemengde containers, en is ongelooflijk aanpasbaar aan bijna elke bodemgesteldheid en bloeit in de armste gebieden.
ADVIES OVER ZAAIEN
Zaden kunnen op elk moment worden gezaaid, maar kunnen het beste in de winter of het vroege voorjaar worden gezaaid om te profiteren van een koudegolf in de natte compost om hun kiemrust te doorbreken. Wij adviseren zaden zeer dun te bedekken met zand of fijn grit tot ongeveer de diepte van de zaadmaat. Als de zaden niet binnen 6 tot 12 weken opkomen, kan de vochtige zaaibak ongeveer vier weken in de koelkast koud worden behandeld. Het kan nog vele maanden duren voordat ze verschijnen, dus gooi de pot of bak nooit weg.

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.

Webshop gemaakt met EasyWebshop